Danes sem si kupila kar tri tunike

Sama sem takšna, če mi katera stvar všeč, potem si jo privoščim, nikakor se mi ne ljubi hoditi po trgovinah večkrat. Enkrat na mesec si vzamem čas za nakup oblačil in takrat si po navadi kupim:

  • Tunike,
  • Hlače,
  • Majice,
  • Obutev,
  • Kakšno torbico odvisno od letnega časa.

Zelo imam rada to, da si v trgovini skombiniram celotni stil, nikakor nisem človek, ki bi kupovala samo en kos in tega potem doma kombinirala s starimi oblačili. Sem človek, ki v nakupu ne špara, če mi j kaj všeč, so to tudi kupim. Tokrat sem si kupila veliko oblačil, ker sem jih potrebovala, najbolj pa so me presenetile tunike, ker so bile res lepe in se nikakor nisem mogla odločiti, katero naj kupim. Seveda jaz ne bi jaz, če na koncu ne bi kupila vse tri tunike, ker so mi vse bile res lepe. 

Doma svojemu možu ne povem več, kaj sem si kupila novega, ker sem videla, da je to njega ne zanima in da niti ne opazi, kaj na meni je novo in kaj staro. Tako si sama kupim, kar mi paše, ker sem zelo rada urejena.

Trenutno so tunike in pajkice popularne, tako da jih bom sigurno ponosila. Imam pa tudi rada uradni stil in to so elegantne hlače in preproste majice. Ta dva stila sta mi najbolj blizu. Seveda v prostem času nosim tunike in pajkice, kdo pa jih ne. Sedaj vse ženske nosijo tunike in pajkice, ker so tako modno oblečene. Ni važno ali je ženska drobna ali močna, vse nosijo pajkice in tunike, ker trenutno je to najbolj moderno.

Včasih se vprašam, ko vidim katero žensko, ki ima res veliko zadnjico in nosi pajkice in kratko majico, kako ji ni prav nič nerodno, ker bi lahko imela na ta stil tunike, ki bi segale preko zadnjice in bi bil videz čisto drugačne. Očitno sama nimam toliko samozavesti, da bi se oblačila tako. 

Vsak izbira svoj stil, pa naj bodo to tunike, pajkice, hlače, obleke, glavno pri vsem tem je, da se dobro počutimo kar koli nosimo.