Katera in kje pa vi kupujete razkužila v času korone

To je sedaj pogosto vprašanje. Nekateri kupujete tako na hitro, drugi spet iščete ugodnosti, tretji, kar najdete, kupite, spet drugi pa se pošteno pozanimate, kje boste razkužila kupili. Sama nisem ravno ljubiteljica teh razkužil. Imam res srečo, da živim na podeželju, da so otroci doma in ne v šoli in da moje delo poteka od doma, tako razkužila uporabljamo res malo. 

Sedaj je res nori čas, ne predstavljam si, da bi morala delati v kakšni službi, kjer bi si morala večkrat na dan razkuževati roke, tako da tistega, ki mora v tem času to početi jim prav nič ne zavidam. Jaz priznam, da so moja razkužila še skoraj polna, ker se le redko odpravim od doma. Moj mož je veliko od doma, ker ima službo daleč stran, tako se vozi po vsej Sloveniji in pri njem so razkužila in maske zelo pomembne. On brez tega ne more nikamor. 

Danes veliko ljudi dela od doma, veliko pa jih živi čisto normalno življenje naprej, le da imajo s seboj razkužila in maske. Ne morem si niti predstavljati, kako se je življenje spremenilo, jaz tega ne čutim tako, sem pa žalostna, ker ne morem nikamor, saj smo omejeni na občine. Pridejo dnevi, ko si želim kam, a hitro pomislim, kako sem lahko srečna, da živimo v hiši, kjer ne potrebujemo razkužila zaradi dolgih hodnikov, tukaj odpremo vrata in smo v naravi. Trenutno ne bi živela v bloku. Takšna, kot sem, bi bila zagotovo v depresiji. Tukaj v hiši nam je lepo, ko prihaja mož domov, se razkuži, oprhain samo upamo lahko, da nima virusa, kajti takrat ti tudi razkužila ne pomagajo več. Ne vem, kako se bodo stvari odvile, ali ne bomo zboleli za virusom, ali pa ga pač enkrat enostavno bomo mogli dobiti, ker druge možnosti ne bo, če bo virus še dolgo prisoten med nami.