Keramične ploščice lahko naredijo prostor večji

Ko smo se preselili v novo stanovanje smo imeli samo en problem. Kopalnica se nam je namreč zdela res zelo majhna. Do sedaj smo vedno bili navajeni na to, da imamo malo večjo kopalnico. Nekako smo si želeli to seveda tudi v novem stanovanju, a na žalost nam to ni bilo omogočeno, zato smo se morali nekako znajti.

Vedeli smo, da prostor nikakor ne bo večji, ampak lahko pa naredimo kot neko iluzijo, da zgleda, kot da je večji. Takrat smo se začeli pogovarjati o keramičnih ploščicah. Keramične ploščice lahko načeloma naredijo prostor precej večji oziroma se nam zdi, kot da je večji. Ravno, zato smo se seveda zelo dolgo časa pogovarjali, če bi keramične ploščice nam sploh prišle prav.

Keramične ploščice lahko naredijo prostor večji

Seveda smo se na koncu odločili, da bomo kupili te keramične ploščice ter da bomo popolnoma prenovili kopalnico, da bo izgledala res večja. Ko smo kupili keramične ploščice, smo zraven kupili tudi še neko kad in pa seveda umivalnik, saj smo želeli prenoviti res vse. Ko smo vse lepo, dobili smo se lotili najprej zidov, se pravi smo uporabili grafične ploščice. Ko so bile keramične ploščice, položene smo se lotili pohištva in kopalnica je bila narejena res zelo hitro.

Ko smo primerjali prostor prej in sedaj se nam je zdel res večji. Bili smo res zelo ponosni nase, da nam je uspelo nekako narediti takšno iluzijo in da nam je sedaj seveda kopalnica lepša in boljša. Naredili smo jo tudi zelo uporabno, saj smo malce obrnili vso pohištvo in tako je sedaj kopalnica res perfektno.

Keramične ploščice so nekaj, kar bi definitivno predlagali čisto vsem, ki imajo isti problem kot mi in pa seveda na splošno so keramične ploščice zelo uporabne, saj je z njimi zelo malo dela in ko pride do čiščenja, je čiščenje res zelo enostavno. To je bil tudi seveda ena izmed razlogov, zakaj smo vzeli keramične ploščice.