Morda bi lahko bil čas, da se čiščenje odtoka zmanjša

Tako sem bila ponosna na to, da sem končno ugotovila, kako je čiščenje odtoka najboljše, da se nisem mogla prehvaliti vsem. Nekateri so me celo vprašali za nasvet, nekateri so se mi pa še prav smejali. Saj vem, da sem bila nadležna s tem, ampak dokler ne bo nihče v situaciji kakršni sem bila prej, ko se čiščenje odtoka ni izvajalo tako pogosto bi popolnoma razumel. Nisem pa še uspela priti do tega, da bi našla razlog, zakaj se je tolikokrat to dogajalo. Morda želim razumeti nemogoče, ampak vseeno bi bilo najbrž dobro, da to razumem.

Če bi našla pravi razlog verjetno, ne bi vsak teden izvajala čiščenje odtoka na ta način. Verjetno bi bilo po tem času tudi čisto dovolj, da bi lahko nadaljevala čiščenje dvakrat na mesec. Sedaj je pa verjetno najbolj problematičen odtok tako očiščen, da ne bi smelo biti več težav. Moda bi bilo vseeno bolje, da počakam še kakšen mesec, pa potem poskusim narediti to spremembo pri čiščenju, da ne tvegam prehitro ponovne težave pri mašenju odtoka. Lahko celo, da bi bilo čisto v redu, da bi delala čiščenje samo s sodo bikarbono. Ali pa bi samo enkrat na mesec zlila v odtoke čistilo. Res sem v rahlem precepu, kaj narediti ta trenutek. Bazena v banji si zagotovo ne želim več in po tihem me skrbi, da se vseeno lahko ponovi. Res je neprijetno, ko moram potem odmaševati tisti odtok in ko gre vsa umazanija ven, ki se je nabira, od ne vem česa točno, ker imam vseeno mrežice gor.

Morda bi lahko bil čas, da se čiščenje odtoka zmanjša

Kljub temu da čiščenje odtoka ne zahteva veliko dela je vseeno nekaj, kar moram narediti vsak teden in ne bi bilo prav nič narobe, če bi se tega rešila. Predvsem bi bilo pa še bolje, da bi bili odtoki odmašeni in da čiščenje odtoka ne bi bilo več obvezno tako pogosto.